Du kan altid skrive til os!

Står du i den situation, at du ikke kan finde svar på dine spørgsmål på vores side, eller du blot gerne vil høre mere om noget helt konkret, så tøv endelig ikke med at sende os en besked, så svarer vi så hurtigt vi kan (normalt inden for 24 timer). Alternativt kan du ringe til os på hverdage mellem kl. 10-16

Adresse: Holbækvej 214 Estrup, 4100 Ringsted

SoMe:

Hvad kan vi hjælpe med?

Vil du planlægge og booke en lejrtur for en gruppe på maks 12 eller måske bruge lokationen til en særlig begivenhed, Så skriv eller ring gerne. Det meste kan lade sig gøre i samarbejde med dig.

  Offentlig transport

  Tog:

  Ringsted st. er en central station på Midtsjælland. Her går der regional og intercity tog til/fra København, Næstved, Roskilde og til/fra både Fyn & Jylland.

  Bus:

  Bus 540 kører fra Ringsted st. til Holbæk st. Bussen stopper på sin vej ved Estrup (hvis man kommer fra Ringsted) og Allindemagle (hvis man kommer fra Holbæk). Begge stop er ca. 450meter fra gården. Bussen går en gang i timen, så hus at tjekke rejseplanen.dk

  Betalingsmetoder

  a

  Find vej til Dorotheas Have

  Alle veje fører til Rom, eller i det her tilfælde de skønne omgivelser i Dorotheas Have. Kommer du kørende på motorvej skal du dreje af ved afkørsel 36, Ringsted N (E20 motorvejen), for at dreje ind på Holbækvej næsten med det samme. Herfra er der 6 km til gården.

  Nyder du udsigten over markerne, som særligt i sommersæsonen hvor markerne står på deres højeste inden de til efteråret skal høstes, så drej af et par afkørsler før, og tag en omvej på nogle af alle de små og større landeveje.

  Breddegrad: 55.499630
  Længdegrad: 11.739250
  Nyhedsbrev