Hvem er vi?

Velkommen til Lefeldtgaard

Vi byder på en glamourøs glamping overnatning i et telt udstyret med nogle af de essentielle ting, man skal bruge til en glamping overnatning. Har du købt dit ophold igennem vores side, får du varmt vand til kaffe of kage med i prisen samt morgenmad. Det eneste man skal have med er det gode humør og lysten til at gå på opdagelse. Der kan bestilles takeaway fra vores lokale restauranter i Ringsted eller man kan tage egne råvarer med, som kan tilberedes over bål - vi har sørget for det meste.

God oplevelse med
overnatning i naturen

Lad mødet mellem dit indre ur-menneske og dine nutidige behov smelte sammen og bidrage til en dyb og eventyrlig oplevelse af det at overnatte i naturen anno 2023.

  • Flot udsigt
  • Masser af aktiviteter
  • Grillområde
  • Legeplads til de mindste
  • Parkering tæt på
  • Flere seværdigheder i området
  • Pool* (Dorotheas Have) / Spa* (Johans Mark)

OBS! Der kan forekomme billyde fra nærliggende vej samt hanegal fra hønsegården.

*Obs poolen er opvarmet fra d. 15. juni til d. 15. august. Hvis der er noget teknisk eller andet, der gør at poolen eller spaen ikke fungerer/ikke er opvarmet til det ønskede, gives der ikke penge retur. Vi gør hvad vi kan for at alt er optimeret, dog kan teknologi altid svigte og det står vi ikke ansvarlige over for. Såfremt vi kan finde en løsning, vil vi selvfølgelig forsøge at få tingene til at fungere med det samme.

Perfekt - Også for Børnefamilier

Vores store 40 kvm telt kan rumme selv de mest energirige børn. Nogle meter fra teltet, bliver man ført ind i Dorotheas have, som er forbeholdt jeres telt. Her er der også egen legeplads, stor trampolin, pool på 9,56x4,88 meter og privat fodboldbane, ligesom badminton og andre havespil kan benyttes og bruges til at få nogle gode øjeblikke familien indbyrdes. Som noget helt særligt, indgår der en ‘magisk boks’ i vores familiepakke. Her overrasker vi med en fælles aktivitet der inkluderer alle familiens medlemmer.