Handelsbetingelser

På denne side finder du nyttige informationer ved Lefeldtgaard. Nærværende handelsbetingelser er gældende for enhver booking, salg samt øvrige service leverancer i øvrigt, medmindre andet udtrykkeligt, skriftligt er aftalt mellem parterne.

Vi gør opmærksom på at jeres booking ikke er omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens §18 stk. 2 nr. 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af en 14 dages fortrydelsesret. Begrundelsen herfor ligger i det forhold, at genudlejning af en reserveret telt/autocamperplads, der afbestilles ganske få dage før ankomst, ofte ikke vil være muligt.

 

Forventninger

Køber er indforstået med hvad der kan forventes af opholdet og omgivelserne, og kan ikke retmæssigt klage over forhold der ikke er forventelige. Læs “Hvad kan jeg forvente” for mere info.

 

Bestilling & Betaling

Booking kan foretages både online på www.lefeldtgaard.dk og ved manuel booking pr. email, hvor her oprettes en booking ud fra dine oplyste informationer. Dette typisk ved køb af ophold gennem partnerside.

Efter booking er registreret, vil du modtage en booking bekræftelse, som vi beder dig læse grundigt igennem. Det er dit ansvar som gæst, at bekræftelsen stemmer overens med dels de informationer du har givet os, og dels dine ønsker til opholdet. 

Såfremt du ikke modtager en e-mail med dit reservations nummer bedes du tjekke din spam-mail og/eller uønsket mail eller kontakte os på info@lefeldtgaard.dk

Bookingen er personlig og kan kun overdrages til andre, ved henvendelse til os. Ved onlinebetaling kan du anvende følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, VISA og MasterCard.

 

Pris

Alle angivne priser som er oplyst dels på vores hjemmeside; www.lefeldtgaard.dk og dels ved personlig henvendelse er angivet i danske kroner inklusiv moms og alle afgifter – medmindre andet udtrykkeligt er oplyst eller klart fremgår i den pågældende kontekst.

 

Betalingsbetingelser

Ved booking såvel via vores online system som ved personlig henvendelse har vi ret til at bede dig oplyse betalingskort/kreditkort informationer til brug for automatisk trækning af betaling for dit ophold.

 

Annullering & ombytning

Bookingen er bindende. Der er ingen refusion ved aflysning af din reservation, men du skal være velkommen til at sælge eller give dit ophold videre til familie, venner eller lignende. Kontakt info@lefeldtgaard.dk, hvis dette er tilfældet eller hvis du vil annullere dit ophold.

Passer datoen ikke alligevel, er det muligt at bytte datoen indtil 14 dage før det planlagte ophold. Efter denne frist er det ikke muligt at bytte dato.

 

Annullering under ophold

Ved akut sygdom, ulykke eller dødsfald i nærmeste familie bør I være opmærksomme på at være dækket af jeres private rejseforsikring. Vores ombytningspolitik dækker IKKE, hvis I er nødt til at afbryde jeres ophold.

 

Ankomst & afrejse ved ophold

Ankomst fra kl. 15.00. ved ankomst senere end kl. 17.00 bedes dette meddeles på forhånd. Afrejse senest kl. 11.00.

Det er IKKE muligt at komme på matriklen før tidligste ankomsttid, ligesom det IKKE er muligt at blive der længere end til seneste afrejsetidspunkt.

 

Gæstens ansvar ved ophold

Lejer af glampingtelte hæfter fuldt ud for inventaret i udlejningsenheden. Mangler og skader påført af lejer afregnes ved afrejse. Den person der har indgået lejemålet, hæfter også for skader forvoldt af øvrige beboere og gæster i lejemålet. Udlejningsenhederne må maksimalt bebos af det antal personer, der er angivet i bookingen. Der skal være personer over 18 år til stede under hele opholdet.

 

Reklamation

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din booking bekræftelse, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejl-meddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse: info@lefeldtgaard.dk. 

Reklamation over booking forløbet eller selve bookingen skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din booking bekræftelse. Reklamation skal ske skriftligt. 

Reklamation over produktet (opholdet) skal ske inden for 12 timer efter ankomst, så Lefeldtgaard kan afhjælpe problemet.

 

Rygning

Rygning er ikke tilladt på indendørs fællesarealer og glampingtelte. Dette gælder også e-cigaretter. Overtrædes dette betales et rengøringsgebyr på DKK 1500,-

Rygning i området generelt:  Vis hensyn på udendørs fællesarealer og husk at cigaretskod hører til i skraldespanden. 

 

Priser & Rabatter

Priserne på Lefeldtgaard justeres løbende og de aktuelle priser findes på vores hjemmeside. Vi forbeholder os retten til at ophæve en lejeaftale grundet tastefejl og/eller trykfejl. Rabatter kan ikke kombineres.

 

Virksomhedens oplysninger

Lefeldtgaard

CVR: 43 21 46 32

Holbækvej 214

4100 Ringsted