ALT DET PRAKTISKE

Jeg har aldrig glampet før - Hvordan fungere det?

Der er masser af ting ved traditionel camping, der lyder tiltalende: Den friske luft, nærhed til naturen, sans for eventyr og evnen til at slippe hverdagens tanker for en stund, for bare at tage nogle få. Glamping kombinerer friheden og eventyret i det fri med komforten og luksusen ved senge og rigtig møblement. Det er en måde at glamorøs måde at campere på (deraf navnet), da du stadig nyder de komfortable faciliteter, hvilket skaber en ekstra speciel pause, der er perfekt for både par, familier og grupper. En romantisk weekend, en hyggelig familieferie eller blot et tiltrængt afbræk fra hverdagen. 

Hos Lefeldtgaard er der the/kaffe og kage ved ankomst og morgenmad om morgenen inkluderet i prisen. Derudover er der både trampolin og legeplads til børnene, ligesom der er både brænde og grilltilbehør til rådighed, skulle I få lyst til at lave popkorn, pandekager, skumfiduser eller andet over bål. Hos Lefeldtgaard skal du med andre ord blot nyde tilværelsen og slappe af.

Hvornår er check-ind / check-ud?

Check ind: kl. 15:00. Check ud: kl. 11:00

Er der toiletfaciliteter?

I tilknytning til Dorotheas Have på Lefeldtgaard, er der indrettet et mindre toilet bestående af håndvask og muldtoilet (seperationstoilet). Toilettet kommer så tæt på et normalt toilet som muligt både i design og følelse.

De resterende telte kan anvende et normalt toilet i hovedhuset.

Er der mulighed for støm

Ja, i teltene i Dorotheas Have samt Johans Mark.

Hvad gør jeg hvis det er dårligt vejr?

Især i månederne april, maj, start juni og slut august, kan vejret svinge meget. Derfor anbefaler vi at man altid medbringer uldtøj og ekstra poser brænde. De teltovne der står, kan sagtens bruges til indendørs madlavning.

Hvad med rengøring/oprydning

Et besøg hos Lefeldtgaard er all-inclusive. Defor står vi også for slutrengøring og oprydning (200kr. ved booking).Det eneste vi kræver af jer, er at I følger de få regler vi har omkring oprydning, heriblandt, at skrald skal i skraldespande, og at service (tallerkner, bestik mm.) bliver sat i den dertil opsatte beholder. 

 

Medbring gerne morgenmads servicen og andet service tilbage til hovedhuset, og stil det på kommoden ved indgangen sammen med skraldeposerne.

Hvordan kommer jeg derhen?

Vi anbefaler altid vores gæster at tjekke rejseplanen.dk før afgang med offentlig transport. Det er muligt at tage bus 540 som stopper ca. 450 meter fra Lefeldtgaard. Er I stadig i tvivl, eller ønsker I måske råd til smukke ruter hvis I kommer med bil/motorcykel/cykel mm., så kontakt os endelig. Vi deler gerne ud af vores gode erfaringer fra lokalområdet.

Betaling & refusion

Betaling sker ved booking og kan ske med Visa, Mastercard, samt American Express. Skulle det ske, at I alligevel ikke kan den pågældende dag, kan I gebyrfrit ombooke én gang senest 72 timer før planlagt ankomst. Kontakt os på info@lefeldtgaard.dk.

Der er ingen refusion ved aflysning af jeres reservation, men det er altid muligt at sælge eller give jeres ophold videre til familie, venner eller andre. 

Hvor og hvordan skal jeg parkere?

I tilknytning til Lefeldtgaard er der indgang for gæster. Her kan du parkere din bil eller motorcykel helt gratis.

Vi er en større gruppe - Kan vi også booke?

Vores all-inclusive glamping tilbud er målrettet enkeltindivider, par og familier på maks 4 (+ 1 spæd). Er I mere end 4 voksne/børn skal I dog være velkomne til at kontakte os alligevel for at høre mulighederne. Vi arrangerer også lejrture, sommer-camps og kurser, hvorfor det meste kan lade sig gøre.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Spørg os endelig.