ALT DET PRAKTISKE

Hvad går all-inclusive konceptet ud på?

Med vores all-inclusive koncept, har vi forsøgt at gøre naturen lettere tilgængelig for alle. Af den grund har vi til hver måltid sørget for en madboks med friske råvarer og tilbehør, der er klar til at komme på bålet. Til visse retter følger der også en opskrift med. Nemmere bliver det ikke.

 

Der indgår kaffe/kage, brunch og aftensmad (madboks) i alle vores priser. Ved flere overnatninger indgår der også frokost. Vi serverer også veganske og antiinflammatoriske menuer mod merbetaling.

Jeg har aldrig glampet før - Hvordan fungere det?

Der er masser af ting ved traditionel camping, der lyder tiltalende: Den friske luft, nærhed til naturen, sans for eventyr og evnen til at slippe hverdagens tanker for en stund, for bare at tage nogle få. Glamping kombinerer friheden og eventyret i det fri med komforten og luksusen ved senge og rigtig møblement. Det er en måde at glamorøs måde at campere på (deraf navnet), da du stadig nyder de komfortable faciliteter, hvilket skaber en ekstra speciel pause, der er perfekt for både par, familier og grupper. En romantisk weekend, en hyggelig familieferie eller blot et tiltrængt afbræk fra hverdagen. 

 

Hos Lefeldtgaard er oplevelsen en all-inclusive. Der er således både eftermiddags the/kaffe ved ankomst, aftensmad, som I dog selv griller, og morgenmad når I står op. Alt dette inklusiv i den pris du betaler. Derudover er der både trampolin og legeplads til børnene, ligesom der er både brænde og grilltilbehør til rådighed, skulle I få lyst til at lave popkorn, pandekager, skumfiduser eller andet over bål. Hos Lefeldtgaard skal du med andre ord blot nyde tilværelsen og slappe af.

Hvornår er check-ind / check-ud?

Check ind: kl. 15:00. Check ud: kl. 11:00

Er der toiletfaciliteter?

I tilknytning til Dorotheas Have på Lefeldtgaard, er der indrettet et mindre toilet bestående af håndvask og muldtoilet (seperationstoilet). Toilettet kommer så tæt på et normalt toilet som muligt både i design og følelse.

Er der mulighed for støm/wifi?

På selve glamping området er der hverken adgang til strøm eller wifi. Datasignal fra telefonmasterne er dog gode på hele området, og der er mulighed for opladning mm. ved udendørs stikkontakt ved vores hønsegård kun 15 meter derfra.

Hvad består maden af?

Når I ankommer om eftermiddagen vil der være eftermiddags the/kaffe og frisk bageværk. Hvilken bedre måde at starte ud på? Om aftenener retten enten fisk, kød, kylling eller en vegansk ret. Altid med friske råvarer. Alt I skal gøre, er at tilberede det.

 

Efter en god nats søvn består morgenmaden af nybagte morgenbrød m. smør, ost, marmelade, honning, the/kaffe, juice og skyr med müsli/chiapudding/frugtyoghurt.

Hvad gør jeg hvis det er dårligt vejr?

Vind og vejr er desværre ikke noget vi selv kan styre. Det ville ellers være rart med en masse solskin hver dag. Hvad vi dog kan gøre, er at give vejrgaranti. Vi tilbyder derfor ombookning af billetter ved nedbør over 8mm, ved vindstød over 10 m/s. og eller ved temperatur under 5°C (kl. 12.00). Alt det kræver er, at I kontakter os mindst 48 timer inden jeres booket ankomst dato.

 

Det er jeres ansvar at tjekke vejrudsigten, og at kontakte os i god tid ved ombooking. Vejrmelding for området kan ses HER.

Hvad med rengøring/oprydning

Et besøg hos Lefeldtgaard er all-inclusive. Defor står vi også for slutrengøring og oprydning (200kr. ved booking).Det eneste vi kræver af jer, er at I følger de få regler vi har omkring oprydning, heriblandt, at skrald skal i skraldespande, cigaretter skal i cigaretskraldespand, og at service (tallerkner, bestik mm.) bliver sat i den dertil opsatte beholder. 

Hvordan kommer jeg derhen?

Vi anbefaler altid vores gæster at tjekke rejseplanen.dk før afgang med offentlig transport. Det er muligt at tage bus 540 som stopper ca. 450 meter fra Lefeldtgaard. Er I stadig i tvivl, eller ønsker I måske råd til smukke ruter hvis I kommer med bil/motorcykel/cykel mm., så kontakt os endelig. Vi deler gerne ud af vores gode erfaringer fra lokalområdet.

Betaling & refusion

Betaling sker ved booking og kan ske med Visa, Mastercard, samt American Express. Skulle det ske, at I alligevel ikke kan den pågældende dag, kan I gebyrfrit ombooke én gang senest 72 timer før planlagt ankomst (48 timer ved dårligt vejr. Se punktet ovenfor om dårligt vejr). Kontakt os på info@lefeldtgaard.dk eller telefonisk på +45 60 69 35 45 

 

Der er ingen refusion ved aflysning af jeres reservation, men det er altid muligt at sælge eller give jeres ophold videre til familie, venner eller andre. 

Hvor og hvordan skal jeg parkere?

I tilknytning til Lefeldtgaard er der indgang for gæster. Her kan du parkere din bil eller motorcykel helt gratis. Ankommer du på cykel, og ønsker cyklen låst forsvarligt inde under dit ophold, så kontakt os på forhånd. Så gør vi en plads klar.

 

Vi er en større gruppe - Kan vi også booke?

Vores all-inclusive glamping tilbud er målrettet enkeltindivider, par og familier på maks 4 (+ 1 spæd). Er I mere end 4 voksne/børn skal I dog være velkomne til at kontakte os alligevel for at høre mulighederne. Vi arrangerer også lejrture, sommer-camps og kurser, hvorfor det meste kan lade sig gøre.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Spørg os endelig.